TRX

Fáj a hátad, a vállad, rossz a tartásod?
A TRX edzések során észre fogod venni, hogy egyre egyenesebb lesz a testtartásod, egyre kevesebb erőfeszítést igényel, hogy kihúzd magad, hiszen a TRX-en végzett gyakorlatok igazán funkcionális erőt és hajlékonyságot fejlesztenek, valamint javítják az egyensúlyérzékedet és a törzsizmaid stabilitását is.

Kijöttél a formádból mostanában?
Válaszd a TRX-et, mert tökéletes alternatíva ahhoz, hogy az alapoktól felépítsük (újraépítsük) fizikai kondíciódat.

Vagy éppen unod a mostani edzéseidet, nem látod benne a fejlődés lehetőségét?
Akkor is a TRX a lehető legjobb választás, mert mind az erődet, mind az állóképességedet és természetesen az alakodat is javítani tudjuk vele.

Nem szereted a zsúfolt edzőtermeket, a tömegben végzett aerobic órákat?
Ezzel az egyszerű eszközzel egy egész edzőteremet tudunk helyettesíteni, valamint a foglalkozásokat maximum két fő részvételével tartjuk, biztosítva ezzel a teljesen személyre szabott edzésprogramot, és a maximális odafigyelést az órák során.

A TRX-et kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül bárki használhatja. Elérhető vele bármilyen kitűzött edzés cél, legyen az akár a mozgásszervi panaszok javítása, az erő növelése, az állóképesség fokozása. Mindez nagyon rövid idő alatt, alkalmanként akár 30-35 perc is elég lehet a teljes átmozgatáshoz.

A TRX-et a vibro tréning és a gyógytorna foglalkozások kiegészítőjeként használjuk. Amennyiben csak TRX-ezni szeretnél, arra is van lehetőség. Keress fel e-mailben vagy telefonon, és megbeszéljük a részleteket!