FlexiSpine Preventív Gerinctorna

A FlexiSpine Preventív Gerinctorna dinamikus és változatos edzés, mely során a középpontban a core izmok (törzs stabilizáló izmok) erősítése, ruggalmassá tétele áll.

 

Az egyéni tornafoglalkozások abban az esetben javasoltak, ha betegség vagy műtét után, illetve egyéb egészségkárosodás fennállása esetén szükségét érzed, hogy egyénre szabott mozgásprogramot készítsenek, és felügyeljenek számodra.

gerinctorna

Ha már túl vagy a probléma akut szakaszán, járhatsz csoportos gerinctornára is. A csoportos gerinctornák során alacsony intenzitású, gerinckímélő aerob gyakorlatok végzésével járó bemelegítés után a törzs izmainak erősítésével, stabilizálásával foglalkozunk és a teljes testet megdolgoztatjuk. Az óra végén nyújtógyakorlatok vannak.

Ha sokat fáj a vállad, derekad, ha gerincferdülésed van, ha térdeddel, bokáddal vannak problémák, fordulj hozzám bizalommal. A mozgásórák kezdetén felmérem az állapotodat, majd olyan gyakorlatsorokat állítok össze részedre, amelyek problémád korrekciójára a lehető legmegfelelőbbek. Különböző szereket használunk a tornák során: gimnasztikai szalag, fitball (óriás labda), soft ball, dyn-air (ülőpárna), TRX, hogy változatossá tegyük az órákat.

 

Egyéni és csoportos órára is van lehetőséged, személyesen vagy online

Egyéni óra időpontja, megbeszélés szerint.

A csoportos óra időpontja kedden 18:00-19:00, csütörtökön 18:30-19:30. (A csoportos óra minimum létszáma 2 fő)

Kérlek jelentkezz be előre, +3630/826-3303-as telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen.

A csoportos és 30 perces órák ára 2700 Ft alkalmanként vagy 13 000 Ft-ért vásárolhatsz 5 alkalmas bérletet és

25 000 Ft-ért válthatsz 10 alkalmas bérletet. (a bérletek a vibro-tréning órákra és a többi csoportos órára is érvényesek).