Gerinctorna

Az egyéni tornafoglalkozások abban az esetben javasoltak, ha betegség vagy műtét után, illetve egyéb egészségkárosodás fennállása esetén szükségét érzed, hogy egyénre szabott mozgásprogramot készítsenek, és felügyeljenek számodra.gerinctorna

Ha már túl vagy a probléma akut szakaszán, járhatsz csoportos gerinctornára is. A csoportos gerinctornák során alacsony intenzitású, gerinckímélő aerob gyakorlatok végzésével járó bemelegítés után kimondottan a törzs izmainak erősítésével, stabilizálásával foglalkozunk. Az óra végén nyújtógyakorlatok vannak, majd SMR henger segítségével átmasszírozhatod az egész tested.

Ha sokat fáj a vállad, derekad, ha gerincferdülésed van, ha térdeddel, bokáddal vannak problémák, fordulj hozzám bizalommal. A mozgásórák kezdetén felmérem az állapotodat, majd olyan gyakorlatsorokat állítok össze részedre, amelyek problémád korrekciójára a lehető legmegfelelőbbek. Különböző szereket használunk a tornák során: gimnasztikai szalag, fitball (óriás labda), soft ball, dyn-air (ülőpárna), TRX, hogy változatossá tegyük az órákat.

A csoportos órák időpontja kedden és csütörtökön 18:30-19:30-ig. Kérlek jelentkezz be előre.

Az órák ára 2300 Ft alkalmanként vagy 21 000 Ft-ért válthatsz 10 alkalmas bérletet. (a bérletek a vibro-tréning órákra is érvényesek).